Jomfru Marias budskaber

I Udfordringen d. 30. december udtrykker Jørn Nielsens sin overraskelse over, at bladet bringer “Jomfru Marias” budskaber fra Medjugorje. Når Gud taler til os gennem Jomfru Maria, som lever i Himlen og konstant beder til sin Søn Jesus for os mennesker, skulle vi så ikke lytte? “Den der har øre, skal høre, hvad Ånden siger til menighederne” ( Joh.Å. k. 2,29).
Gennem hele den kristne kirkes historie har der fundet åbenbaringer sted, hvor jomfru Maria er kommet med budskaber fra Gud og hendes Søn Jesus til menneskeheden. Disse budskaber genaktualiserer, hvad vi allerede har modtaget gennem de to åbenbaringskilder, Skriften og Traditionen.
I Medjugorje som i alle ægte Jomfru Maria-åbenbaringer peger jomfru Maria hen imod Jesus, som ved brylluppet i Kana: “Gør hvad han siger”(Joh.2,5). Den som læser disse budskaber vil kunne se, at Jomfruens eneste formål er at lede menneskene til omvendelse og til tro på hendes Søn, gennem bøn, faste, Bibelen, skrifte og eukaristien (nadveren).Og det er det, der sker i Medjugorje.
(Forkortet, red.)
Pastor Benny Blumensaat,
Kirkegade 58,
6700 Esbjerg