Musical om kærlighed, skyld og tilgivelse på Kolding-efterskole

Plakaten for 'Tak for dansen' viser det alvorlige tema.
Plakaten for ‘Tak for dansen’ viser det alvorlige tema.

’Tak for dansen’ hedder årets musical på Efterskolen Kildevæld. Der er premiere onsdag den 28. januar.

Tak for dansen er nyskrevet af skolens egne lærere og opføres i et tæt samarbejde lærere og elever imellem. Handlingen tager afsæt i det unge kærestepar Maria og Peter, som efter et skænderi kører galt. Peter dør af kvæstelserne, og Maria, som også selv er kommet alvorligt til skade, må kæmpe for at tilgive både sig selv og ham. Årets musical er en fortælling om ung kærlighed, svigt, skyld og i særdeleshed tilgivelse. Trods det alvorlige tema er der tale om et farverigt set up, bygget op med en vekslen mellem musik, teater og dans, lover efterskolen.
Der vil være forestillinger i efterskolens hal på Tøndervej 77 den 28., 29. og 30. januar. Den sidste aftenforestilling er dog lukket, oplyser Efterskolen Kildevæld.