Ny kampagne i Cameroun i januar

Midt i januar gennemfører Udfordringen en ny evangelisationskampagne med Per Hyldgaard som taler.

Det sker i byen Ngaoundéré i Cameroun i Afrika. Byen er en muslimsk højborg, men norske og amerikanske missionærer har i mange år arbejdet i området. Udfordringens redaktør, Henri Nissen, var fra 1996-99 udsendt hertil af Sudanmissionen for at hjælpe radiostationen Sawtu Linjiila med at sende kristne og oplysende programmer til millioner af muslimer. Og Udfordringen har efterfølgende støttet dette radioarbejde blandt muslimer. Nu taler Per Hyldgaard ved en uges massemøder. Tidligere har Udfordringen i samarbejde med Gospel Outreach gennemført kampagner i tre andre byer. Sognepræst emer. Stig Christensen, Sønderborg, Anja Due, Aalborg og Dan Ahlmann, Esbjerg, deltager også i kampagnen med Per Hyldgaard.
Arbejdet kan støttes med skattefradrag på bankkonto 9046 457-34-58449. Mærk indbetalingen til: Cameroun-2015 eller til Radiomission.