To nye unge ansat i Citykirken

Camilla Jin med koreansk baggrund er nu med i præsteteamet ved Citykirken.
Camilla Jin med koreansk baggrund er nu med i præsteteamet ved Citykirken.

Citykirken i Aarhus har ansat både en ny ungdomsleder og en ny ung præst som en investering i fremtiden, oplyser Johnny Hansen, der er præst i kirken. Camilla Jin Joseph og hendes mand Kevin Joseph er ansat som henholdsvis leder af kirkens arbejde med unge (det såkaldte ”Passion”) og i en ny stilling som ”ung” præst og med ansvaret for kirkens administration. Kevin er uddannet revisor og har læst Innovation Management, og Camilla læser psykologi. De er begge 25 år og har det sidste halve år været tilknyttet kirkens ungdomsarbejde i et barselsvikariat. Citykirkens administrator Karin Kühl gik på efterløn ved sidste årsskifte, og ungdomspræsten Christina Kristensen gik på barsel i marts. Nu ønsker kirken at få yngre kræfter på banen i præsteteamet – og valget faldt på ægteparret, som man allerede kendte. – Det vi har set hos Camilla og Kevin det sidste halve år har tilskyndet os til at udfordre dem begge, fortæller Johnny

Kevin Joseph med tamilsk baggrund er nu også med i præsteteamet ved Citykirken.
Kevin Joseph med tamilsk baggrund er nu også med i præsteteamet ved Citykirken.

Hansen. Camilla ansættes deltids som leder af Citykirkens arbejde med de unge, og Kevin på fuld tid som ’ung præst med administrativt ansvar’. Kevin og Camilla har henholdsvis tamilsk og koreansk baggrund. De bliver en del af et internationalt præsteteam, der i forvejen har præster med tysk og færøsk baggrund. – Vi bor op og ned af Bispehaven, der har måske 50 nationaliteter, og vi har mange fra andre kulturer i kirken – så det er vel kun passende, at vi også i ledelsen afspejler dette, siger Johnny Hansen, Over 600 mennesker er tilknyttet frikirken, der hver søndag samler ca. 300 til deres moderne gudstjenester.