Giv en gave til Udfordringen, så vi kan nå ud til flere!

I den kommende uge holder Udfordringen igen en kampagne med massemøder og Per Hyldgaard som taler i den muslimske storby Ngaoundere i Cameroun. Læserne opfordres indtrængende til at bede for kampagnen.
I den kommende uge holder Udfordringen igen en kampagne med massemøder og Per Hyldgaard som taler i den muslimske storby Ngaoundere i Cameroun. Læserne opfordres indtrængende til at bede for kampagnen.

Udfordringen er et af de få danske medier med et klart kristent grundlag. Det er derfor vigtigt, at Udfordringen ikke blot er udbredt i kirkelige kredse, men når ud i befolkningen.

Avisen sendes bl.a. ud til en del soldaterhjem, sømandshjem og fængsler. Og når det bliver økonomisk muligt, ønsker vi også at sende avisen ud til de danske biblioteker. Udfordringen er en selvejende fond og er afhængig af abonnementer, annoncer og gaver. Giv en gave til Missionsfondens projekter ’5127 Støt Udfordringen’ eller ’5984 Udf.s radiomission’ på bank-konto nr. 9570 0006 139450 med skattefradrag. Vi rådgiver også gerne om arv og testamente.

Hjælp kristne med radio og kampagner i Afrika

Ønsker du at støtte Udfordringen arbejde i Afrika med radio og store kampagner sammen med de afrikanske kristne kan du også indbetale din gave på Gospel Outreach konto nr. 9046 – 457-34-58449 mærket ”Radio” eller ”Cameroun”.