Religion eller frelse

Tusind tak til Jørgen Vium Olesen for kronikken i Udfordringen i uge 2. Det er længe siden, der har været så klare meldinger omkring dette fatale emne. Tænk! At så mange mennesker ud over verden stadig i dag lader sig forføre af dette bedrageri og håber på frelse derigennem. Det er i den grad en menneske-påfundet religion, som iøvrigt al den religion er, som mennesker her finder på. Lad mig her kort skitsere noget, som ikke er religion, – men frelse…
I Bibelen, Apostlenes Gerninger 4.12, står der følgende: “Der findes ikke frelse andre steder end hos Jesus, for der er ingen andre i hele verden, som kan frelse os mennesker”.
Så er al selvlavet religion, der er skabt af os mennesker forgæves. Det er bare frygtelig synd for alle de mennesker, som ikke har set eller oplevet dette kærlighedens budskab, som er gratis og frit tilgængeligt til os fra Jesus selv, også for muslimer.
Det vi har været vidne til den senere tid, med den store forfølgelse af kristne i både Mellemøsten, Syrien, Irak, Afrika og Nordamerika, det er inspireret fra djævelens blækhus af værste skuffe.
Noget sådant er det kun islamister, der kan betegne som hellig krig. Ikke alle muslimer er terrorister. Tak og lov for det. Desværre så er næsten alle terrorister bekendende muslimer og har deres ideologi fra det værste af profeten Muhammed. I disse år er der mange muslimer, der møder evangeliet om Jesus Kristus og giver deres liv til ham. Selv om det kan koste dem dyrt at forlade trællestanden i islam, så er Guds store nåde det hele værd. Velkommen ind i den kristne familie. Der er den hellige krig, ikke mod kød og blod, men mod ondskabens åndemagter i himmelrummet.
Prisen for det evige liv er her betalt af Herren Jesus selv.

 
Verner B. Andersen
8600 Silkeborg