Tak til uddelerne af Juleavisen!

Christina Niemann sidder med bunken af bestillinger på årets juleavis fra Udfordringen, som nåede ud til 30.000 hjem. Mon rekorden kan slåes næste år igen?
Christina Niemann sidder med bunken af bestillinger på årets juleavis fra Udfordringen, som nåede ud til 30.000 hjem. Mon rekorden kan slåes næste år igen?

Tak til de mange af Udfordringens læsere, som greb idéen med at bruge Juleavisen til at give julens mening videre.

Vi trykte over 30.000 aviser, og altså betydeligt flere end de ca. 5.500, der udkommer hver uge. Rigtig mange læsere bestilte ekstra aviser (som det fremgår af Christina Niemanns bestillings-bunke herover). Læserne delte juleaviserne ud til venner og bekendte. Nogle private og menigheder delte ud i hele deres kvarter. Nogle vedlagde en ekstra folder. s.4 'Tak til..' Juleavis 01_Forside_Uge_50Prisen var i år sat helt ned til 3 kr. stk., hvis man bestilte over 100 eksemplarer, og det benyttede en del sig af. Og portoen var også ”under indkøbspris”. For det handlede ikke om business, men om mission og vision for Danmark. Udfordringen har modtaget flere positive tilbagemeldinger fra både uddelere og læsere, som følte sig velsignet. Nogle har ønsket, at de kan få aviser tidligere næste år, så vi rykker den til uge 48 – torsdag d. 26. november – så den kan udkomme før første søndag i advent. Planlæg allerede nu at dække din gade eller by med en juleavis, der viser, at der er en mening med julen og et vidunderligt håb om evigt liv. Det er slet ikke umuligt at nå danskerne på ny.