Gud er større end skråsikre Søndergaard

I sin klumme 19. februar betvivler Torben Søndergaard, at Charlotte Rørht skulle have mødt Jesus. Det fremgår, at Torben Søndergaard har en skridt for skridt-opskrift på, hvordan en omvendelse skal forløbe, og den har Charlotte Rørht ikke fulgt. Det er også galt, at hun på sin vej til at forstå sit møde med Jesus har søgt forklaringer i bl.a. new age-litteratur. Torben Søndergaard nævner ikke, at hun også læser i Bibelen, og at hun faktisk synes, Bibelens forklaringer passer perfekt på hendes oplevelser.

I Det Nye Testamente ser vi, at mennesker møder Jesus på mange måder og af mange grunde. Nogle søger slet ikke efter at møde ham, men bliver mødt af ham, bl.a. Simon Peter og Paulus. Det er heller ikke sådan, at et møde med Jesus er ensbetydende med, at man straks forstår og klart kan gøre korrekt rede for hele den kristne dogmatik. Og det er i orden at zigzagge sig frem mod at forstå, hvem Jesus er. Jeg mener, at Gud er kreativ og har mange måder at møde og lede mennesker til tro på. Gud er større end Torben Søndergaards skråsikre synspunkt om én bestemt skematisk måde at komme til tro på.

Ove Klausen
Ottosminde 2
8960 Randers SØ