Til danske jøder: Kom til Israel!

Statsminister Benjamin Netanyahu talte meget profetisk, når han i forbindelse med terroren i Danmark sagde… Kom hjem til Israel – danske jøder… Vi læser i Esajas kap. 60.4: Løft dit blik og se dig omkring. Alle dine sønner og døtre vender hjem til dig fra fjerne lande. Vers 8: Hvad er det, der kommer flyvende som skyer, som duer, der vender hjem til dueslaget? Det er store skibe, der bringer dine sønner og døtre hjem fra fjerne lande.

De er lastet med kostbarheder, medbringer sølv og guld for at ære Herrens navn, Israels hellige Gud, hvis herlighed stråler over dig. Det er helt fantastisk, det der sker i dag. Tænk: vi der lever i 2015, lever i den højprofetiske tidsalder. Det som Esajas profeterede mere end 700 år før Kristus, det ser vi ske for vore øjne i Israel netop i dag. Gud vor far har en plan med at hjemføre sit folk. I lang tid har han brugt fiskerne – nu er det måske jægerne, der er på spil, som i Frankrig, og nu sidst i København. Een ting er sikkert, at Guds mølle maler. Lad os give agt på tiden – i dag en tid som aldrig før…

Verner B. Andersen
Kildebakken 6
8600 Silkeborg