Impact udsender 19 volontører

Nye Impact-volontører: Bagerst fra venstre: Sigrid Wibe Nielsen, Line Fuursted Lyskjær, Nicolai Bjerre, Louise Saugbjerg Jensen. Forrest fra venstre: Ninna Lodberg Porsmose, Isabell Nebel Møller, Marie Louise Gödze Kocak, Ann Mae Ræbild Sørensen, Anna Marie Mach Lauritzen.  Mangler på fotoet: Anne Sofie Diem My Bering, Heidi Nissum Jensen, Katrine Myhre, David Hermansen, Michael Nielsen, Morten Gert Poulsen, Susanne Sørensen, Kristine Pour Mahmoud Nejad, Anette Damgaard Andersen, Stine Mia Juhl.
Nye Impact-volontører: Bagerst fra venstre: Sigrid Wibe Nielsen, Line Fuursted Lyskjær, Nicolai Bjerre, Louise Saugbjerg Jensen. Forrest fra venstre: Ninna Lodberg Porsmose, Isabell Nebel Møller, Marie Louise Gödze Kocak, Ann Mae Ræbild Sørensen, Anna Marie Mach Lauritzen.
Mangler på fotoet: Anne Sofie Diem My Bering, Heidi Nissum Jensen, Katrine Myhre, David Hermansen, Michael Nielsen, Morten Gert Poulsen, Susanne Sørensen, Kristine Pour Mahmoud Nejad, Anette Damgaard Andersen, Stine Mia Juhl.

I januar sendte Impact 19 nye volontører af sted på forårsholdet til Honduras, Nicaragua og Filippinerne. Det er de første volontører, der gennemgår den nye, reviderede udgave af Impact Academy-uddannelsen, som ruster volontørerne til arbejdet i børne- og ungeprojekter i modtagerlandene.

Uddannelsen er bygget op om Impacts grundidé – learn, give, share – hvor den frivilliges indsats ses som det første skridt til et livslangt engagement for udsatte børn og unge.
Impact Academy består af et modul før udrejse, et modul i udlandet og et modul efter hjemkomsten. Impact ser det som en fordel, at noget af uddannelsen foregår under opholdet, hvor kulturmødet er blevet en levende virkelighed og ikke blot er et teoretisk begreb. Modulet efter hjemkomsten skal hjælpe til at bearbejde volontørop-levelsen og give idéer til et forsat engagement for verdens børn.
Forårsholdet 2015 var også de første volontører, der kunne nyde godt af Impact og Vivas nye lokaler på Klostergade 24 i Aarhus, hvor første modul blev afholdt.