Ny bedegruppe vil også bede for borgmesteren i Herlev

s.2 Ny Bøn_for_DK-sort-09_2015Nu har nogle kristne i Herlev kommune fundet sammen og oprettet en bedegruppe, som vil bede specielt for deres kommune – foruden for Danmark.

Det fortæller Jette Krastins, som er sognemedhjælper i Herlev Kirke. – Vi holdt det første møde i mandags. Vi var kun 3 til stede; men der er i hvert fald 8 mere, som er interesserede. – Vi laver gruppen, så man kan komme og være med til møderne, eller – hvis dette ikke er muligt – be’ med derhjemme. Alle er på en mailingliste, og jeg sender så en mail ud til alle på listen, hvor vi fortæller lidt om, hvad vi har bedt for, nye bedeemner, bønnesvar m.m. Man kan naturligvis også sende bedeemner og bønnesvar den anden vej.

Oplægget er, at vi be’r for alt, hvad der vedrører vores kommune og Danmark. På sigt vil vi overveje at henvende os til forskellige institutioner m.m. og spørge, om der er noget, de ønsker, at vi be’r for. Vi har allerede nogle gode bedeemner fra vores borgmester. Måske vil vi også gå bønnevandringer i kommunen. Vi mødes den sidste mandag i måneden. Og så be’r vi naturligvis videre derhjemme, fortæller Jette Krastins til Udfordringen. Nye bedegrupper, der vil tage ansvar for deres kommuner, kan tilmelde sig på forbedere@udfordringen.dk.