Overnaturlig øjenoperation

Den helbredte kvinde fortæller på platformen foran tusind mennesker om sin overnaturlige øjenoperation til Dan Ahlmann, Esbjerg, som var en del af det danske team.  Foto: Anja Due
Den helbredte kvinde fortæller på platformen foran tusind mennesker om sin overnaturlige øjenoperation til Dan Ahlmann, Esbjerg, som var en del af det danske team. Foto: Anja Due

Tusind nye kristne og mange helbredelser ved Udfordringens kampagne med Per Hyldgaard og Gospel Outreach i Cameroun.

Mange sygdoms-plagede afrikanere oplevede overnaturlig helbredelse, da de i sidste uge deltog i Udfordringens og Gospel Outreach’s kampagne i Cameroun. Blandt de mange helbredte var denne yngre kvinde på billedet. Hun havde haft store problemer med at se. Hun syntes, hun var for ung til at skulle gå med kraftige briller, og hun håbede derfor, at Jesus kunne helbrede hende i stedet. Hun fortalte, at hun havde været på en øjenklinik, og de mente, hun havde brug for en operation.

Men hun troede på, at Jesus kunne helbrede hende, og hun mødte derfor op til Udfordringens missionskampagne på byens festplads i håb om at blive overnaturligt helbredt. Imidlertid skete der ikke en helbredelse den første aften, og hun gik derfor meget skuffet hjem. Men om natten havde hun en bemærkelsesværdig drøm, som gjorde stærkt indtryk på hende.
Hun så i drømmen prædikanten Per Hyldgaard fra Danmark komme og lægge sin hånd på hendes øjne. Da han gjorde det, oplevede hun det, som om hun blev sænket ned i iskoldt vand. Og derefter var hun rask – i drømmen. Næste dag havde hun derfor stor tro for, at der ville ske noget, da hun kom på mødet. Og nu blev hendes øjne faktisk helbredt under den fælles forbøn for alle de syge. Det fortalte hun bagefter glad på scenen.

Læs også artiklen: Tusind tog imod evangeliet og mange blev helbredt ved ny GO-kampagne i Afrika under Udland.