Racerkører til Obama og Dalai Lama: ’Du går fortabt uden Jesus’

Tidligere racerkører Darrell Waltrip talte sidste torsdag til præsidentparret, Dalai Lama og mange politikere.
Tidligere racerkører Darrell Waltrip talte sidste torsdag til præsidentparret, Dalai Lama og mange politikere.

Under National Prayer Breakfast i Washington den 5. feb. understregede tidligere NASCAR-stjerne Darrell Waltrip, at selv gode mennesker går fortabt, hvis de ikke tror på Jesus.

– Jeg taler til millioner af fans på tv hver uge. Men jeg var ikke helt tryg ved at tale til så mange ansigt til ansigt, men Herren sagde, at jeg skulle. Det er det største, jeg nogensinde har gjort, den mest indflydelsesrige gruppe og den vigtigste tale, jeg har holdt, sagde Waltrip. Hans eget liv blev ændret efter en dramatisk ulykke.
– Hvad nu, hvis jeg var død den dag i Daytona, var jeg så gået til himlen eller til helvede? Hvis du ikke kender Jesus Kristus som din Herre og Frelser, hvis du ikke har knælet og bedt ham tilgive dig dine synder, hvis du bare er en god fyr eller en god pige, så går du til helvede, understregede Waltrip. Racerkørerens kone havde aborteret flere gange, så parret overvejede at adoptere. Men Gud havde grebet ind, og de fik deres første barn i 1987, forklarede Waltrip på mødet i Washington.