Hjælp til ofre for Boko Haram

Justin Nekoanoudji, overrækker her hjælp til formanden for Unionen af Evangeliske kirker (UEEC).
Justin Nekoanoudji, overrækker her hjælp til formanden for Unionen af Evangeliske kirker (UEEC).

Udfordringens medarbejder i Cameroun, Justin Nekoanoudji, overrækker her hjælp til formanden for Unionen af Evangeliske kirker (UEEC).

Netop denne kirke er blevet hårdt ramt af den islamistiske terrorgruppe Boko Haram, som angriber og dræber hundredvis af kristne i landsbyer på grænsen mellem Cameroun og Nigeria. Ca. 200.000 er derfor flygtet fra områderne i Extreme Nord, og de har brug for nødhjælp. Læsere, der vil hjælpe, kan indsætte et beløb på Gospel Outreach konto 9046 – 457-34-58449 mærket Forfulgte! (Husk navn og cpr-nummer, for fradrag.) Så formidler Udfordringen hjælpen.