Kæmper KD stadig imod fri abort?

Mathias M. Brosbøl
Mathias M. Brosbøl

Det spørgsmål fik jeg stillet forleden, og det er desværre ikke første gang, folk er kommet i tvivl om det siden ”Kornbek-tiden”. Svaret er et stort JA! Som et politisk parti med et kristent livs- og menneskesyn vil vi altid være imod abort, og her går visionerne længere end blot til en reduktion af antallet, men sigter mod hele abortlovens omstødelse, så fostre ikke længere skal være fredløse. Det blev tydeligt i 2013, at KD står helt alene, når det gælder respekten for liv og beskyttelsen af ufødte børn. Da vi i folketinget foreslog obligatorisk rådgivning, ville alle andre stemme imod.

At sikre rådgivning og oplysning om risiko for mén og om adoption som alternativ, til abortsøgende kvinder, er en del af første etape på vejen imod at få nedbragt antallet af aborter til 0. Derudover skal vi have sikret, at både barn og mor blive vindere ved en graviditet ved at indføre langt bedre socioøkonomiske støtteordninger, som fx flere ”mødre-kollegier” og dobbelt børnecheck til 1. barn af forældre u. 30 år. Abortpakke IV, som er under udarbejdelse, vil indeholde flere initiativer. Tror jeg, KristenDemokraterne bliver valgt ind? Det er det andet spørgsmål, jeg også tit hører.

Hvis jeg kunne stille garanti for det, er jeg sikker på, at mere end 70.000 personer ville overvinde frygten for stemmespild og give KD de nødvendige stemmer. For jeg er overbevist om, at der er mange mennesker, som er trætte af den nuværende politik, hvad enten det er rød eller blå, og ønsker en kristendemokratisk røst i samfundet. Et parti, som på grundlag af styrkede kristne værdier vil forme et samfund med et kristent livs- og menneskesyn til større trivsel for alle. Det var en af de bærende grunde til, at jeg selv blev nødt til at engagere mig i politik. Valget nærmer sig, så husk at bruge din stemme, og glem ikke, at det aldrig er spild at stemme efter sin samvittighed og det man tror på!

Mathias Mogensen Brosbøl
Folketingskandidat for KD
i Århus V,
stud. Bygningsingeniør
Åbyhøjgård 40
8230 Åbyhøj