Kristen sanger ramt af kræft

Vokalist Mark Hall fra Casting Crowns fik fjernet den ene nyre, hvor kræften sad.
Sangerens helbred følges af flere millioner via Facebook.

Vokalist Mark Hall fra Casting Crowns, som regnes for at være verdens største kristne band, fik den 11. marts fjernet den ene nyre på grund af kræft.
Mange beder for Casting Crowns’ vokalist Mark Hall, som lider af kræft. Foto: Gmcentral.com, Flickr Creative Commons / KPK.
Mange beder for Casting Crowns’ vokalist Mark Hall, som lider af kræft. Foto: Gmcentral.com, Flickr Creative Commons / KPK.

I første omgang frygtede Mark og hustruen Melanie, at den aggressive type kræft havde bredt sig. Melanie har derfor skrevet mange facebook-opdateringer efter operationen.
Siden den 18. marts har der dog været godt nyt til de mange millioner, som følger udviklingen.

’Ikke mindre far’

Melanie citerede lige efter operationen Efeserbrevet 2,4-5: ’Men Gud er fuld af barmhjertighed. I sin store kærlighed gav han os, som var åndeligt døde midt i vores synder, et helt nyt liv sammen med Kristus – men husk, at det kun er ved hans nåde, I fik del i det evige liv!’
Hun understreger, at Gud er en retfærdig Gud og en kærlig Far.
– Han er ikke mindre far, fordi han ikke giver mig det, jeg ønsker. Jeg er heller ikke mindre mor for mine børn, når jeg ikke lader dem få deres vilje eller tillader dem at gå gennem vanskelige ting, som jeg ved vil gøre dem stærkere, forklarede hun på Facebook ifølge KPK.

Ingen spredning

Kristne verden over har bedt for Mark Hall, og hans tilstand følges af flere millioner via Facebook.
Den 18. marts kunne Melanie dele gode nyheder med de mange Facebook-venner: patolog-rapporten har nemlig bekræftet, at der var tale om nyrekræft. Men kræften havde ikke spredt sig, så alt var blevet fjernet ved operationen, som forløb helt planmæssigt. Melanie beskriver hele forløbet som et Guds mirakel:
For det første holdt bandet mod sædvane fri i marts. For det andet gik Mark til lægen på grund af mavesmerter. Og sidst men ikke mindst valgte lægerne at foretage en CT-scanning, som afslørede, at han led af nyrekræft.