Kursus for Alene-forældre

Aleneforaeldre_flyer_2015KFUM/KFUK inviterer til kursus for Aleneforældre på diakonhøjskolen i Aarhus den første weekend i april. Temaet er: ”Hvordan får vi håb midt i livets kaos og lidelse? ”

Kurset henvender sig til både fraskilte og enker, som får mulighed for at møde andre i samme situation. Der vil være undervisning ved teolog Flemming Rishøj, Esbjerg og lærer / psykolog Birgitte Nørgaard Andersen fra Herning. Gennem foredrag, debatter og fællesskab kan deltagerne få ny inspiration, mod og styrke til hverdagen. Alle deltagerne vil kende til det at stå alene med ansvaret som forældre – og det savn, der kan være efter voksent selskab og støtte. Der bliver rum til sammenhold og fordybelse, med gode muligheder for at trække sig og kigge ind i sig selv. Det hele kulminerer med festaftenen torsdag, hvor der bliver holdt en stemningsfyldt midnatsgudstjeneste. Programmet kan ses på www.kfum-kfuk.dk/maalgrupper/lokale-aktiviteter/aleneforaeldre/tilbud/.