Tusinder nye kristne i Indien

Årsmøde kan fejre fremgang
Årsmøde kan fejre fremgang

Aktiv Mission sætter fokus på arbejdet i mange lande under årsmødet i Karlslunde den 15. marts.

15.000 mennesker besluttede sig for at blive kristne i Indien sidste år. Det resulterede i ikke færre end 3.300 husmenigheder. Det er blot nogle af de imponerende tal, som Aktiv Mission kan fremlægge på den fælleskirkelige missionsorganisations årsmøde i Karlslunde Strandkirke søndag den 15. marts 2015 om eftermiddagen.

Årsmøde i Aktiv Mission
15.000 indere blev kristne sidste år. Det svarer til 3.300 husmenigheder, oplyser Aktiv Mission.
15.000 indere blev kristne sidste år. Det svarer til 3.300 husmenigheder, oplyser Aktiv Mission.

På årsmødet vil man glæde sig over den store fremgang i missionsarbejdet – ikke blot i Indien, men også i Polen, Albanien, Rusland og de arabiske lande. Det kristne budskab giver øget livskvalitet både for gospelsangere i Polen, søndagsskolebørn i Albanien, stofmisbrugere i Rusland og forfulgte i Mellemøsten. På årsmødet vil man bl.a. se videoklip fra den kristne rockgruppe Druskijs koncerter i fængsler og afvænningscentre i Rusland og se video-updates fra det voksende arbejde i de øvrige lande.

I Indien lærer fængslede kvinder at sy, børn kommer i skole, hjemløse ”jernbanebørn” får akut hjælp, og tusindvis af mænd og kvinder trænes i at tage et socialt ansvar gennem de lokale husmenigheder. Generalsekretær René Hartzner og bestyrelsesformand Karsten Bach vil guide deltagerne gennem et spændende program. Også deltagere fra en missionsrejse til Indien for nylig vil fortælle direkte øjenvidneberetninger om, hvordan kristendommen forvandler mennesker. Aktiv Mission støtter kirker og kristne missionsprojekter i Østeuropa, Mellemøsten og Asien