70-årig taler i Thisted om sin passion for mission

Leon Have Thomsen
Leon Have Thomsen

’Kan man blive for gammel til at være involveret i mission?’ er emnet, når pastor Leon Have Thomsen i weekenden den 25.-26. april taler i Pinsekirken i Thisted.
Den 70-årige Leon Have Thomsen har været aktiv i mission i over 50 år – og han brænder stadig for sagen.
– Jeg blev ordineret som præst i 1967, men allerede før den tid var mission en del af mit liv, siger Leon Have. Det er blevet til mange tværkirkelige opgaver i tidens løb, bl.a. 10 år som dansk leder i Ungdom med Opgave.
Leon Have har også haft mange opgaver som tolk og oversætter: To gange har han været tolk for Billy Graham i de store verdensomspændende tv-kampagner, Mission Europe og Mission World, den sidste fra Puerto Rico. I dag foregår det meste fra hjemmet i Hvalsø, hvor han stadig oversætter og tekster til TV. Han skriver også en daglig blog med ’Levende ord’ og kommenterer aktuelle begivenheder.
Lørdag eftermiddag taler Leon Have i Pinsekirkens seniorklub ”Plus/minus 50”. Også søndagens gudstjeneste handler om mission med emnet ”Den missionale kirke”.