Kristne forbedere mødes i Stockholm

Temaet er på engelsk: ”The Redemptive purpose - key to unluck our Nordic future”. Dvs. ”Det forløsende formål - nøglen til at låse op for vores nordiske fremtid”.
Temaet er på engelsk: ”The Redemptive purpose – key to unluck our Nordic future”. Dvs. ”Det forløsende formål – nøglen til at låse op for vores nordiske fremtid”.

Fra Danmark deltager Bedehus.dk og ICCC i den ’strategiske forbøn’, som skal åbne Norden.

Den 14.-16. maj mødes kristne forbedere fra de nordiske lande til et bønne-topmøde i Stockholm.

Her vil de sammen søge Guds vilje for Norden, så de – og deres baglande – kan bede strategisk ind i de nordiske landes situation.
Konferencen holdes i Citykirken Stockholm.
Det er de forskellige nordiske forbøns-bevægelser som indkalder til topmødet – men sammen med ICCC (det kristne handelskammer), som er en større organisation i Sverige end herhjemme. Den er stiftet af Gunnar Olson, kendt for bogen ”Business uden grænser”, som også findes på dansk.

Ikke blot præster

Det er nemlig ikke blot præster, der mødes, men også ledere fra erhvervslivet sammen med forbedere og ledere fra kirker, organisationer og det offentlige rum. – De går sammen for at “stille sig i gabet”, fortæller Bent Christiansen fra Bedehus Danmark.
Konferencen er planlagt i et historisk samarbejde mellem kristne ledere i de fem nordiske lande. Indbyderne omfatter Bedehus Danmark, Sverigebönen, Forbønsnetværk pã Færøerne (Tummas Jacobsen), OAS bevægelsen i Sverige og forskellige kristne medier, samt ICCC lnternational.

De 7 områder

Bill Bright, (Campus Crusade for Christ) Loren Conningham (UMO) og mange andre taler om “de syv indflydelsesområder i samfundet” – The Seven Mountains of lnfluence.
På denne konference vil der være fokus på de nordiske landes åndelige klima, det erhvervsmæssige klima og forholdet til lsrael. Vi vil søge Gud for hans vej og bestemmelse for samfundet, kirken, forbønnen og erhvervslivet og arbejdsmarkedet, fortæller Flemming Petterson, som sammen med Bent Christiansen fra Bedehus Danmark er blandt deltagerne.

Hvad vil Gud med Norden?

På Nordic Summit vil man sætte fokus på at søge Gud i bøn for de nordiske landes tilstand og fremtid set fra Guds perspektiv.
Det vil man gøre ved 1) at søge Gud for hans vilje ved bøn og åbenbaring – 2) dernæst ved at bede Guds vilje ske, og 3) ved at stille sig til rådighed for at udføre Guds vilje overalt, hvor Gud har sat os – ikke blot i kirkerne, men i erhvervslivet, i medierne, i politik, mv.
Konferencens hjemmeside er www.nordicsummit2015.se.
Indbydelsen er sendt til ledere af organisationer, virksomheder og kirkesamfund mv. i Danmark.
Men det er naturligvis en forudsætning, at man tror på, at bøn har en virkning på samfundet.