Anna Marie oplevede igen pinsens kraft

s3_stor_anna marieDet var ikke kun på pinsedagen i Jerusalem for 2.000 år siden, at pinsens kraft blev udfoldet. Anna Marie har lige oplevet det igen i København.

Anna Marie Høy fra Herning havde en speciel oplevelse, da hun sidste weekend deltog i en kristen konference i København. Hun blev helt ”elektrisk”.

I mere end tyve minutter stod hun på scenen i Københavns Kristne Kulturcenter med armene ud til siden og sitrede, som om en elektrisk kraft gik gennem hende.
Det skete, da hun om eftermiddagen lyttede til amerikaneren Blaine Cooks undervisning, og han bagefter tilbød at bede for deltagerne – for en ny berøring af Helligånden.
– Jeg var lige kommet ind ovre fra Jylland. Det var mit første møde, og jeg havde da slet ikke regnet med, at der ville ske noget så hurtigt. Men hallo – er du vild mand! Helligånden kom bare over mig.
Blaine lagde mærke til, at jeg rystede meget, og han spurgte derfor, om jeg ville gå op på platformen, så deltagerne kunne se, hvad der skete, når Guds Ånd faldt, og lære af det. Han demonstrede, hvordan en åndelig impartation (overførsel) af Helligåndens kraft virker. Imens gik han selv rundt og bad for andre, fortæller Anna Marie.
Udfordringen mødte igen Anna Marie, da hun dagen efter mødet stod ude i foyéen – stadig rystende.

Fysisk synligt

– Fortæl hvad der skete.
– Jamen det var så powerfull. Om aftenen talte Heidi Baker, og jeg var også til forbøn og mærkede, hvordan jeg blev trykket ned til jorden af Guds kraft. Der var bare sådan en hellig fylde. Åh, det var vidunderligt…
Da jeg kom hjem om aftenen, så var mine øjenlåg helt røde, fortæller Anna Marie og viser et billede på sin mobil, hvor hendes øjenlåg ganske rigtigt er hævede.
– Hvorfor tror du, at øjnene var hævede?
– Det var, som om det brændte. Det var ligesom en ild. Det har jeg aldrig oplevet før.
– Jeg så dig stå på scenen. Du stod med lukkede øjne og armene strakt ud til siden, og hele kroppen rystede, men især dine hænder rystede meget. Hvordan oplevede du det selv? Mærkede du noget i hænderne?
– Ja, det var helt vildt. Det føltes som om – jeg hang på et kors.
Jeg følte at Gud, han helbredte mig og lærte mig noget. Og samtidig udrustede han mig med kraft, med en salvelse, som jeg tror, jeg en dag skal komme til at vandre i, når Guds vil.
– Kunne du mærke noget fysisk, eller var det noget psykisk?
– Nej, det var fysisk. Folk kom bagefter og sagde: Wauv! Det er ikke naturligt, at jeg stå der med armene strakt ud i tyve minutter.
Men det var heller ikke mig selv, der holdt armene. Det var Guds kraft.
– Var det ubehageligt for dig?
– Nej, nej. Slet ikke. Selv når jeg står nu og fortæller om det, begynder benene at ryste under mig, fortæller Anna Marie, og det er rigtigt nok: Hele kroppen ryster. Ind imellem får hun ligesom nogle ticks, som om nogen prikker hende i maven. Og hun får svært ved at tale og bøjer sig lidt sammen.
– Hvorfor gør du sådan?
– Det er Helligånden. Jeg ved bare, at det er min Far.

Ikke dæmonisk

– Har du før prøvet at få den slags manifestationer?
– Ja, det har jeg prøvet flere gange. Når Helligånden falder på mig, er det altid meget powerfull.
Og jeg har desværre tidligere oplevet, at nogle troede, det var dæmonisk, og de begyndte at bede forkert for uddrivelse, selv om det var Guds kraft. Derfor betød det også meget for mig, at Blaine Cook kaldte mig frem og underviste om, at det var Guds kraft.

Blev kristen 2007

– Har du altid været kristen?
– Jah, jeg har altid været med i folkekirken, men jeg har aldrig været aktiv. Jeg gik i stedet til alternative healere.
Men for otte år siden i 2007 kom jeg i kontakt med Åben Kirke i Herning. En kær veninde, som jeg kendte fra Sunds, så mig en aften, hvor jeg var meget frustreret. Hun kom i Åben Kirke og inviterede mig med. Dér blev det levende for mig, og jeg tog imod Jesus. (Åben Kirke er en sammenslutning af to lokale frikirker.)
Jeg var stadig lidt skeptisk, så jeg bad Gud vise mig noget, som kunne overbevise mig. I 2009 var jeg til møde med helbredelsesevangelist Hans Berntsen.
Jeg arbejdede som tjener dengang, og jeg døjede med piskesmæld efter et frontalt sammenstød i 2005 og gik med mbt-sko, og det var rigtig svært.
Jeg gik til zoneterapeut og brugte en masse penge på det, uden at det hjalp.
Jeg fortalte ikke til Berntsen, at jeg havde piskesmæld. Jeg sagde bare, at jeg havde ondt i nakken. Hans bad for mine ben, som ikke var lige lange, og jeg så dem vokse ud! Og mine piskesmæld-smerter forsvandt.

I brand for Jesus

– Jeg blev bare sat sådan i brand for Jesus. Og jeg fik sådan en lyst til at blive døbt i Jordanfloden. Og så tog jeg med på en rejse med Berntsen til Israel og blev døbt i Jordanfloden. Om eftermiddagen var jeg ude at bade i Genesaret sø og spurgte om at få tungetalens gave. Og så skal jeg ellers love for, at jeg fik den gave.
Før jeg tog til Israel, havde jeg været til undersøgelse for påbegyndt livmoderhalskræft og skulle have en mindre operation. Men da jeg kom hjem og blev undersøgt, kiggede lægen undrende på mig og sagde: Det er væk.
Jeg har selvfølgelg været til tjek siden, og det er stadig væk.

Få del i salvelsen

– Det er fjerde gang, jeg er med. Og denne gang har jeg haft fornøjelsen af at velsigne tre andre ved at invitere dem, så de også kan opleve noget af den her impartation (videregivelse af salvelsen).
– Har du selv oplevet den impartation? Er der sket en ændring med dig, efter at du har været med de andre gange? Har du fx bedt for syge, som er blevet helbredt?
– Ja, efter sidste år var jeg i Tyrkiet og kom til at bede for tre danskere på et muslimsk hotel. To af dem smed krykkerne. En blev helbredt for psykiske lidelser og skrev julekort til mig bagefter.
Pludselig havde jeg fem muslimer foran mig, som ville vide, hvem jeg var. Da vi skulle hjem, ville hoteldirektøren have mig til at blive og bede for flere. Hvem er du? spurgte han. Mig, jeg er ingenting. Men Jesus Kristus, han kan alt. Og direktøren sagde: Sig, hvad du vil have! Jeg svarede: Jeg skal med et fly nu.
Men jeg har bagefter også bedt for muslimer i Danmark.
– Føler du, at det er sket, fordi du har været med her?
– Ja, fordi Gud giver mig noget mere frimodighed.
I eftermiddags gik jeg ”fuld i ånden” i Føtex og bad spontant for en kvinde. Da jeg lagde hånden på hendes ryg for at bede til frelse, blev hun fyldt af Helligåndens kraft. Jeg bad også for en kræftramt kvinde på Bispebjerg hospital sammen med en veninde, og hun modtog frelsen.
Lørdag aften gik jeg gennem den ”fire-tunnel”, hvor en masse bad for os. Bagefter prikkede Heidi Baker mig i maven og derefter på ryggen, og pludselig blev jeg så svag i knæene og faldt i hug. Jeg kunne ikke komme op på grund af Guds nærvær.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Internationalt liv

– Jeg er født i Thailand, fortæller Anna Marie med sin tydelige midtjyske accent. Jeg blev adopteret af nogle gode forældre.
Efter at jeg havde været på efterskolen Fjordvang, var jeg et år i USA på Ledgemont High School i Ohio. Bagefter tog jeg HF på Ikast Gymnasium. Og var så på Engelsholm kunsthøjskole.
For at komme ind på en skole i England, tog jeg et Cambridge-certificate i Australien, hvor jeg var i tre måneder.
Samtidig mistede jeg på tragisk vis min bror ved en motorcykel-ulykke. Jeg tog hjem til begravelsen, men rejste så igen til Australien for at gøre uddannelsen færdig.
Herefter rejste jeg til England, hvor jeg boede i de næste ti år. Jeg læste til bachelor på Ravensbourn College som indretnings-arkitekt. Jeg arbejdede også i Harrods afdeling for ædelsten og smykker, jeg havde fleksjob som typemodel og filmstatist i bl.a. DaVinci Code, Bridget Jones Diary (sammen med Renée Zellweger, Hugh Grant og Colin Firth) og Closer (med Julia Roberts).
Jeg måtte springe fra studierne efter halvandet år. I stedet kom jeg ind på London Cosmopolitan University og læste bachelor i smykkedesign.
Da min mor døde efter at have haft kræft i fire år i 2006, besluttede jeg at komme hjem.
Herefter fik jeg forskellige job, fx som butiksbestyrer i Bryggen, Vejle, og MC Mortensen Rolex i Herning. Her var jeg udsat for et røveri med pistoler og økser, og herefter blev jeg sygemeldt med posttraumatisk stress.
Men Gud har bare vendt mit liv, så jeg har oplevet at blive helbredt og frelst. Gud udruster mig til at være helbredelses-evangelist, hvilket Blaine Cook bekræftede mig i med et profetisk ord.