Kirk i kirken om politik

Af Jens-Henrik Kirk Efterskoleforstander, folketingskandidat for  Det Konservative Folkeparti i Vestjyllands Storkreds
Af Jens-Henrik Kirk
Efterskoleforstander, folketingskandidat for
Det Konservative Folkeparti i Vestjyllands Storkreds

Efterskoleforstander Jens-Henrik Kirk fra Mariager får mulighed for at give et oplæg om politik på Åbenkirkes cafégudstjeneste i Herning søndag den 24. maj.
»Landet lider ikke under for meget islam, men under for lidt kristendom. Vi har for få diskussioner om det kristne menneskesyn«, citerer Jens-Henrik Kirk Tysklands kristendemokratiske kansler, Angela Merkel som oplæg til debatten.
– Et gennemsekulariseret Danmark har mistet en religiøs begrebsverden til at kunne møde Islams udfordring i det danske samfund. Det er samfundets pligt og opgave at give rum for tro og religion i det offentlige rum, siger Kirk, der er opstillet i Vestjylland for de Konservative.