Cellist holder debut-koncerter

Cellisten Anja Lillemæhlum er inspireret af Hildegard - og af kærligheden fra Jesus.
Cellisten Anja Lillemæhlum er inspireret af Hildegard – og af kærligheden fra Jesus.

Den 30. maj holder cellist Anja Zdyb Lillemæhlum prædebutkoncert i Timotheus-kirken i Valby. Den 5. juni holder hun debutkoncert på Syddansk musikkonservatorium i Odense.
Anja Lillemæhlum er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Hun debutterer med koncerten ’En stille røst’, der bl.a. indeholder værker af Bach og Debussy. Medvirkende er bl.a. pianist Kati Arikosi og vokalensemblet Herluft Vokaler.
Anja Zdyb Lillemæhlum har tidligere holdt støttekoncerter til fordel for handlede kvinder gennem NGO’en Hope Now. I den forbindelse udtalte cellisten: ”Vi må gøre noget i Danmark. Der lever side om side med os handlede kvinder. Disse kvinder har en meget stille røst. Oversete og skjulte er de. Deres stille røst ønsker jeg at give liv og fokus.”