Missionskib på sommertogt

Skibet Bethel, som Sømandsmissionen købte af Søværnet i 2007 og siden har restaureret.
Skibet Bethel, som Sømandsmissionen købte af Søværnet i 2007 og siden har restaureret.

Sømandsmissionens skib ”Bethel” lægger ind i 25 danske havne denne sommer.

Det er festligt, højtideligt og folkeligt, når der er kommandohejsning på Bethel den 17. maj kl. 19 på havnen i Hvide Sande. Forbøn og velsignelse for sommerens togt giver en tryg havn for færden på de danske have.

Anledningen er startfløjtet på sommerens togt med Sømandsmissionens skib, der tidligere sejlede i Søværnet.
I 2007 købte Sømandsmissionen skibet og har restaureret det løbende, så det hver sommer siden har kunnet sejle til havne i hele Danmark.
Bethel er i god stand og er i store træk holdt tro mod sin historie – og dermed så absolut et besøg værd!

Sømandshistorier fra sund og bælt

Sømandsmissionærer vil hele sommeren fortælle om Jesus ombord , og går det som tidligere, bliver der masser af lejligheder til at vidne om frelseren og fortælle evangeliet til mange af dem, der færdes i de danske havne.
Ofte er skibets ankomst i havnen også anledning til, at lokale kirkesamfund lægger turen forbi. Det giver gode ekstra oplevelser at holde møde på Bethel – bl.a. er sømandsmissionærerne altid klar med både sømandshistorier og vidnesbyrd fra deres gang på skibe i danske havne.

Besøger 25 havne

I de mere end 25 havne, som Bethel kommer til denne sommer, er der åbent skib hver dag – og altid kaffe på kanden. Skibet sejles oftest af frivillige ildsjæle, som nyder sømandslivet, men en af skipperne er også ansat i Sømandsmissionen som sømandsmissionær. Der er altid sømandsmissionærer med rundt, og det er derfor også muligt at få en god snak med dem. De har tiden og roen til at snakke med folk. Og de nyder det!