Valgmenighed i Favrskov gør klar til de første konfirmander

Jakob From Søvndal er præst i Bykirken i Favrskov. Han nyder arbejdet med de unge – og glæder sig til at undervise de første konfirmander efter sommerferien.
Jakob From Søvndal er præst i Bykirken i Favrskov. Han nyder arbejdet med de unge – og glæder sig til at undervise de første konfirmander efter sommerferien.

Præst Jakob From Søvndal er klar til at undervise det første hold konfirmander i Bykirken i Favrskov. Efter gudstjenesten den 24. maj holder han informationsmøde ved Grundfør Kirke for at fortælle om både konfirmationen og Bykirken, der er en valgmenighed indenfor folkekirken.
Der er praktiske udfordringer at forholde sig til i konfirmandundervisningen, fx hensynet til klassekammeraterne og skolen. Men netop ved at tilpasse vores tilbud til både heldagsskole og de unges fritidsinteresser regner vi med at kunne skabe spændende timer for konfirmanderne, forklarer Jakob From Søvndal. De første konfirmander har også allerede meldt sig til konfirmation i Bykirken i Favrskov pinsedag den 15. maj 2016.
Undervisningen vil foregå som 12 dobbelte skolelektioner, to lejre med andre konfirmander og 1 ekskursion i løbet af skoleåret.
Hanne Baltzer/Bodil