IMUs formand bliver ungdomskonsulent i Region Syd

Andreas Bøge
Andreas Bøge

Andreas Bøge har de seneste to år været formand for Indre Missions Unges (IMUs) landsudvalg. Til januar begynder han som ungdomskonsulent i Region Syd.
Andreas har været med i IMUs arbejde i landsudvalget siden 2011. I 2013 blev formand for udvalget og dermed hele IMU. Han har desuden igennem 6 år været lejrleder for en af Blå Kors’ årlige sommerlejre.
De seneste 5 år har Andreas Bøge læst på Menighedsfakultet i Aarhus. Han er netop ved at færdiggøre sit speciale og skal til efteråret på Pastoralseminaret. Men Andreas skal ikke være præst – i hvert fald ikke endnu. Fra januar afløser han Helene og Benny som ungdomskonsulent i Region Syd ifbm. at deres kontrakter udløbet i efteråret.
Andreas er 28 år gammel og gift med Linda, som er lærer. De har to drenge – Jakob og Erik. De bor pt i Aarhus, men forventer at flytte til Trekantsområdet, når Andreas starter i IMU.