Israel rammes af antisemitisme

– Den klassiske antisemitisme portrætterede jøderne som dem, der er skyld i alt ondt i denne verden. Moderne antisemitisme gør det samme med den jødiske stat, sagde statsminister Benjamin Netanyahu til omkring tusind deltagere på konferencen Globalt forum for kamp mod antisemitisme i Jerusalem den 12. maj.
– Al boykot og alle FN-resolutioner er reserveret for det eneste sande og mest belejrede demokrati i verden, nemlig Israel. Den jødiske stat bliver behandlet af nationerne, som det jødiske folk blev behandlet i generationer, slog Netanyahu fast.
– Antisemitisme, i modsætning til hvad folk tror, er ikke noget, som bobler op nedefra. Det siver ind fra toppen. Derfor er det så vigtigt, at der er ledere her, som gearer op for at bekæmpe denne gamle besættelse, sagde Netanyahu.