Sundhedspersonale har fokus på forfulgte

Jørn Blom Knudsen fra Åbne Døre holder bl.a. bibelreflektion på SMF’s årsmøde om forfølgelse af kristne.
Jørn Blom Knudsen fra Åbne Døre holder bl.a. bibelreflektion på SMF’s årsmøde om forfølgelse af kristne.

Missionsfællesskabet SMF holder årsmøde i august med temaet ’Forfulgt – men ikke forladt’.

Sundhedspersonalets Missionsfællesskab (SMF) holder årsmøde på Nyborg Strand den 15.-16. august med foredrag af bl.a. Jørn Blom Knudsen fra Åbne Døre.

SMF er en landsdækkende fælleskirkelig ydremissions forening, som støtter udsendte missionærer, der arbejder med Sundhed og Mission.
– Vi har kontakt til ca. 30 missionærer, hovedsagelig i den tredje verden. Vi støtter missionærerne med forbøn og økonomi. Missionærerne kan søge om særgaver til sundhedsfremmende projekter, fortæller SMF’s formand Birthe Dueholm.
Jørn Blom Knudsen holder både en bibelreflektion og et foredrag med fokus på forfulgte kristne. Lørdag aften præsenteres hjemmeværende missionærer, bl.a. Marie Amnitzbøll (tidl. Etiopien) og Connie Meyer (Moskva).
Cand. pæd. Ingeborg Kappelgaard, som for nylig har udgivet selvbiografien ’Rødder og vingesus’, holder foredrag om ’Mødet med farverige personer på Nørrebro’ lørdag aften.
Søndag vil der være gudstjeneste ved pastor Clement Dachet fra Mission Afrika. Han vil senere på formiddagen fortælle om forfølgelse af kristne i Nigeria.

Også for de unge

SMF har kredse fordelt over det meste af landet. Her samles man den første mandag i måneden til møde, hvor man læser nyt om og beder for (især) de 2-3 missionærer, som er knyttet til kredsen.
Den nu 93-årige organisation vil gerne opfordre unge i sundhedssektoren til at blive medlemmer. SMF holder årsmøde hvert år i august på Nyborg Strand. SMF er godkendt til fradrag i henhold til ligningslovens § 8 og § 12 = med gaver og arv.
Se i øvrigt websiden: www.ydremission.dk/smf.