Verdens bedste har Jesus på overarmen

En glad Lionel Messi viser efter Champions League-triumfen både sønnen Thiago, Champions League-pokalen ”med de store ører” - og en stor Jesus-tatovering frem.
En glad Lionel Messi viser efter Champions League-triumfen både sønnen Thiago, Champions League-pokalen ”med de store ører” – og en stor Jesus-tatovering frem.

FC Barcelona har lige vundet Champions League i fodbold. Efter finalen kunne man se, at topspilleren Messi har en tatovering af Jesus med tornekrone på sin højre overarm! Og han var ikke den eneste, der sørgede for, at opmærksomheden efter kampen ikke kun var på spillernes præstation.

Efter FC Barcelonas sejr i Champions League i fodbold sørgede de største Barca-stjerner for, at det var Jesus, der kom på dagsordenen efter kampen.

FC Barcelona har haft en fantastisk sæson, som sidste lørdag blev kronet med den tredje – og største – titel, da katalanerne vandt Champions League-finalen 3-1 mod et stærkt kæmpende italiensk Juventus-hold.
For en gangs skyld var det ikke stjernen over dem alle, Lionel Messi, som tog opmærksomheden på banen, trods en enkelt assist.

Neymar tager målrettet hovedbindet på kort efter, at han med det tredje mål har sikret FC Barcelona sejren over Juventus i finalen i Berlin. Foto: francefootball.fr
Neymar tager målrettet hovedbindet på kort efter, at han med det tredje mål har sikret FC Barcelona sejren over Juventus i finalen i Berlin. Foto: francefootball.fr

Hans to frygtede angrebsmakkere Suarez og Neymar stod hver for et mål, og især Neymar spillede et stærk finale, med konstant udfordrende løb på venstrekanten.
Det var da også Neymar, som efter kampen tog opmærksomheden, da han højst overraskende bandt et hvidt hovedbind med ordene ”100% JESUS” om hovedet. En hyldest, som ikke lader nogen tvivl tilbage om, hvem den brasilianske superstjerne giver æren.

Messi har Jesus på armen

Verdens bedste spiller lige nu, Lionel Messi, scorede som sagt ikke. Men argentineren, som fire gange er kåret til verdens bedste, har haft en forrygende sæson med utrolige 58 mål i 57 kampe, efter han havde et mindre formdyk i sidste sæson.
Mange mener, at Messi er den bedste fodboldspiller verden endnu har set – større end både den evige konkurrent Ronaldo, samt legenderne Diego Maradona og brasilianske Pelé.
Men modsat både Ronaldo og sin argentinske landsmand Diego Maradona, så er Lionel Messi en meget stille og nærmest genert fyr, som sjældent gør et stort nummer ud af sig selv. Derfor var det også en overraskelse for mange, da han i slutningen af april viste, at han havde fået hele højre arm dækket af en tatovering – et såkaldt ”sleeve”.
Indtil nu har det ikke været så tydeligt, hvad den øverste del af tatoveringen viste, da ærmet på spillertrøjen har dækket det.
Men på et billede fra omklædningsrummet efter kampen viser Messi stolt både Champions League pokalen, sin søn Thiago (hvis navn han har tatoveret på benet) samt en stor tatovering af Jesus med tornekrone på sin højre overarm frem!
Et tydeligt tegn på, at troen på Jesus ikke er noget, som Messi skammer sig over.