Benny Hinns bror på KBC konference

Henry Hinn er bror til den verdenskendte tv-evangelist.
Henry Hinn er bror til den verdenskendte tv-evangelist.

Kun få oplevede de kendte talere i København.

– Jeg kunne ønske, at flere skulle have været velsignet med den stærke forkyndelse og Helligåndens kraftfulde nærvær på hele konferencen.

Det siger Anna Maria Høy, som var en af deltagerne på Københavns Bibeltræning Centers ”Tro” konference d. 28. juni – 5. juli.
Hovedtalerne var nemlig ingen ringere end Henry Hinn fra Canada, Carl-Gustaf Severin og Linda Bergling fra Sverige, Peter Hasler fra Schweitz og Jens Garnfeldt, som er pastor i KBC, samt ledere fra flere danske menigheder.

’Fantastisk konference’

– Konferencen var fantastisk på grund af en stærk forkyndelse af Ordet kombineret med Guds Ånds stærke nærvær, og jeg gik forvandlet derfra, fortæller Anna Maria Høy til Udfordringen.

Anna Maria Høy fra Herning var en af deltagerne.
Anna Maria Høy fra Herning var en af deltagerne.

– Hovedpunktet for mig var helt klart Henry Hinn torsdag og fredag aften samt business-mødet lørdag i forbindelse med brunch.
Hemmeligheden er at leve efter Guds principper for at få Guds velsignelse. For at lykkes i business er der to ting, som jeg husker fra undervisningen, og det er pagten med Gud om tiende og det at have en åndelig far/mentor.
Det gjorde et stærkt indtryk på mig, hvilken respekt, ære og gudfrygtighed Henry Hinn bar med sig. Han talte bl.a. om, hvor smuk en hemmelighed der ligger i, om vi vil indgå en pagt med Jesus som Hans brud og udleve et liv i hellighed, renhed og ærefrygt for Gud.
Udfordringen til os er, om vi er klar til at indgå en pagt med Gud om at tage del i den salvelse, hvor det koster os alt.
Anna Maria oplevede også svar på to bønner, som hun stille bad foran alteret.
– Og uden at han vidste om det, bekræftede Henry Hinn en ændring i mit navn fra Marie til Maria, som jeg havde ønsket.
Under Guds kraft, som ramte mig mægtigt, blev jeg slået til jorden, og Gud talte til mig om, hvad jeg skulle lægge som mit offer på alteret. Salvelsen af Guds nærvær holdt sig i flere timer.
Det var første gang, jeg var til møde i KBC. Jeg gik derfra forvandlet, slutter Anna Maria.