Bogen “Jeg var snigskytte for Arafat” genfortælles i Thorsø

s4_snigskyttebogOnsdag aften den 19. august bliver bogen “Jeg var snigskytte for Arafat” genfortalt i Kernehuset på Tjørnevej i Thorsø.
Det er tidligere lærer, Pia Vestergård fra Randers, der genfortæller den utrolige beretning om palæstinenseren Tass Saada, der blev født i Gazastriben, men voksede op som flygtning i Saudi-Arabien og Qatar.
Årene som flygtning fyldte ham med et intenst had til staten Israel og det folk, som havde frarøvet ham hans hjem. Som 17-årig forlod han derfor sin familie og sluttede sig til Yasser Arafats Fatah-organisation, som med våben i hånd kæmpede for palæstinensernes ret til at vende tilbage til de israelsk-besatte områder.
Tass Saada steg hurtigt i graderne, og med sit gevær spredte han død og ødelæggelse blandt israelske soldater og civile. Desuden fungerede han i en periode som privatchauffør for Arafat.
Tass Saadas farefulde liv kunne meget vel være endt i en tragedie, men ad underlige veje havnede han i USA, hvor mødet med en kristen forretningsmand ændrede hans liv radikalt.
Bogens hovedperson har netop besøgt Danmark og har bl.a. fortalt om det arbejde, han i dag gør for at skabe forsoning mellem palæstinensere og Israels folk.
Der er gratis adgang til arrangementet. Det er Thorsø Indre Mission der indbyder, men alle er velkomne, oplyser formand for menighedsrådet Erik Bertelsen.