Danmark bliver også kendt for noget positivt

s2_Søndergaard, TorbenKristne fra 40 forskellige lande rejser til Aalborg for at blive trænet i at leve som discipel.

Hver 3. weekend kommer der normalt mellem 20-30 til Aalborg fra fx Australien, USA og Rusland. De bor på JesusHotellet og blive trænet en weekend af bl.a. Torben Søndergaard. Hotellet er lånt ud af den tidligere professionelle fodboldspiller Peter Rasmussen, som selv er blevet helbredt og troende gennem kontakten til Torben Søndergaard, som leder arbejdet.
Han fortæller, at små hold på 3-10 personer, der er trænet på skolen i Aalborg, rejser i Tyskland, Schweiz, Holland, Canada og Japan.
– Derude får vi trænet tusinder af kristne til at bære frugt i dagligdagen, fortæller han.

1.5 mio. YouTube

– Desuden ser vi tusindvis af liv forvandlet verden over. Meget af dette sker igennem undervisning og helbredelser lagt på Youtube, fortæller Torben.
– Vi har lige nu over 9.184 abonnenter og 1.516.274 afspilninger på vores YouTube-kanal – og det vokser dagligt.
Forleden lagde vi et vidnesbyrd på Facebook, og på mindre end to dage nåede det ud til 9.000.

Film på vej

– Til efteråret kommer en film med navn “Den sidste reformation – begyndelsen”, hvor vi sætter de bedste af vores klip fra turene sammen til en film i Blueray-kvalitet, dvs. “biografklar” og med et vidnesbyrd om virkeligheden af Guds riges kraft, som det aldrig er set før i en dokumentar.
Vi udgiver filmen i hele verden, og den vil nå mange hundrede tusinde, fortæller Torben.

Bog på 9 sprog

Titlen er den samme som på hans bog ”Den Sidste Reformation”, der lægger op til, at den lukkede kirkelighed erstattes af aktive kristne, som vidner om deres tro på gaden og arbejdspladsen osv. Bogen er nu blevet oversat til 9 sprog, og næsten hver måned kommer der nye oversættelser til.
Torben Søndergaard har selv grundlagt sin kristne organisation OplevJesus.dk, som handler om at forkynde evangeliet udenfor kirkerne. I forbindelse med arbejdet er der oprettet en bibelskole på nettet, Pionérskolen, som følges af flere tusinde.
– Med andre ord, så er Danmark ved at blive kendt for andet end porno. Danmark bliver kendt for noget positivt, hvilket er blevet profeteret igen og igen, siger en begejstret Torben Søndergaard.