KD: ’Amnesty International er gået i seng med fjenden’

Stig Grenov fortsætter kampen for Kristendemokraterne trods valgnederlag. Foto: Peter Dahlerup
Stig Grenov 

Stig Grenov
KDs Landsformand
Erantisvej 2
2970 Hørsholm

Amnesty International burde have rigeligt at se. Verden vrimler med overgreb på politisk forfulgte, etniske og seksuelle mindretal. Men til KristenDemokraternes store forundring kæmper organisationen nu for mænds ret til at købe sex af prostituerede og legalisering af kriminelles udnyttelse af undertrykte kvinder.
Ikke siden De Konservative foreslog, at prostituerede skulle have ret til dagpenge, hvis kundeunderlaget svigtede, har man hørt magen til forvrøvlet nonsens.
Hvordan Amnesty i sin vildeste fantasi forestiller sig, at de prostituerede udsættes for mindre psykisk og fysisk vold, tilfældige anholdelser, afpresning og chikane ved at legalisere kriminelles rufferi, nævner historien intet om. Ikke én sexarbejder får sundhedshjælp, genhusning eller anden lovmæssig beskyttelse, af at mændene bekræftes i deres ”ret” til at udnytte en kvinde seksuelt.
KristenDemokraterne mener, at kampen mod sex-slavehandel skal stoppes ved at kriminalisere kunderne. Intet menneske har ret til sex!
Og fri mig så i øvrigt for fortællinger om piger, der frivilligt vælger at sælge deres krop, uden at tage psykisk og fysisk skade. Undlad sangen om, at det er en lige byttehandel mellem to ligeværdige parter.
Prostitution er udnyttelse af kvinders krop, og Amnesti International er gået i seng med fjenden og har forladt deres kamp for et humant standpunkt.