Nexø: Foredrag om forfulgte kristne

Åbne Døre arbejder med projekter i 60 lande og søtter fokus på de forfulgte kristne verden over.
Åbne Døre arbejder med projekter i 60 lande og søtter fokus på de forfulgte kristne verden over.

Ingelise Blohm Knudsen, der er rejsekoordinator i Åbne Døre, holder foredrag i Nexø Frikirke onsdag den 16. september.
– Vores kirkeminister, Bertel Haarder, har midt i en tid, hvor debatten omkring de massive flygtningestrømme er på sit højeste, italesat den specifikke problematik omkring mennesker, der er forfulgt pga. deres kristne trosgrundlag.
Vi tager tråden op og åbner dørene for en aften, hvor vi kan komme et spadestik dybere og forholde os til denne særlige problematik, oplyser Hasse Falk Jakobsen, der er præst ved Nexø Frikirke.
Mere end 100 mio. kristne bliver dagligt forfulgt, bare fordi de har en kristen tro. Gennem det sidste århundrede er flere kristne blevet forfulgt og har mistet livet end gennem resten af kristendommens historie. Men vi kristne i Vesten kan faktisk bruge vores frihed til at hjælpe. Har du lyst til at blive udfordret af deres stærke historier om tro, og blive opmuntret til selv at tænke mere over, hvad din tro betyder for dig? lyder udfordringen fra Åbne Døre.