Oplevelser for livet på Hedemølle

Hedemølle Efterskole på ”Outdoor/Oplevelsestur” til Bornholm.
Hedemølle Efterskole på ”Outdoor/Oplevelsestur” til Bornholm.

På Hedemølle Efterskole i Midtjylland er der i år 100 elever – 50 piger og 50 drenge. Holdet startede året med en O-tur til Bornholm sammen med 12 medarbejdere.

”O” står for outdoor, oplevelser, overlevelse og orientering. Det meste af turen foregik på Nordbornholm, og holdet overnattede i lavu-telte på en primitiv campingplads på Egesløkkegård. Det blev nogle dage med masser af opgaver og oplevelser, bl.a. i Vang Granitbrud, ved Opalsøen, Hammerhavnen og på Hammershus. Der var poster i Gudhjem, ved Helligdomsklipperne og i Moseløkken. Eleverne prøvede også kræfter med rapelling, sejltur, svævebane og klatring.

Skole for livet

Et år på Hedemølle byder på to udenlandsture – en skitur og en storby-tur, og det gælder alle eleverne. Uanset om man er 8., 9. eller 10. klasse.
– Som kristen efterskole ønsker vi en klar forkyndelse og en solid undervisning på et højt niveau, hvor der samtidig er mulighed for støtteundervisning og at opdrage til et sundt og godt liv. Vi ønsker, at eleverne skal møde evangeliet, så de kommer til tro på Jesus og vil leve med ham. Det er det allervigtigste i livet, understreger forstander Jens Dam. Hedemølle Efterskole er oprettet af Evangelisk Luthersk Missionsforening. Lisbeth