1.752 nye kristne ved Egon Falks kampagne i Bunda i Tanzania

Dr. Egon Falk tester en helbredt kvinde for hendes syn.
Dr. Egon Falk tester en helbredt kvinde for hendes syn.

1.752 mennesker lod sig registrere efter at have taget imod Jesus som frelser under den danske missionær Egon Falks kampagne i Bunda i Tanzania.

– Mange mennesker er forfærdeligt plagede af onde ånder, og den smerte de oplever er ikke til at bære. Men på denne kampagne, blev mange hundrede sat fri og kan nu leve et trygt liv i fred, skriver Falks til deres danske og norske støtter.
På kampagnen blev flere døvstumme, blinde, lamme og mange andre syge mennesker helbredt, fortæller Hannah og Egon Falk.
Deres næste kampagne er i byen Meatu i Tanzania, og Falks appellerer igen om forbøn og økonomiske støtte til at gennemføre kampagnerne gennem deres organisation, New Life Outreach (www.nlo.dk).

Muslimske trusler

– I dag modtog vi nogle videoer fra ekstreme og radikale muslimer, der truer med at skære vores hals over, men vi kan ikke og vil ikke stoppe med at prædike evangeliet om Jesus Kristus.
Vær med til at bede og skabe en forandring i Tanzania sammen med os! opfordrer Falks.
Helt bevidst og strategisk planlægger NLO kampagnerne systematisk, så man når igennem hele Tanzania. Kampagnerne giver stor tilgang af nye kristne i de lokale kirker, og mange nye menigheder bliver plantet.
Budskabet om kærlighed og forsoning mellem mennesker styrker også lokalsamfundet i en større sammenhæng og bidrager til ro og stabilitet i landet, siger Falks.
Ved kampagnerne investerer New Life Outreach også i lokale sociale projekter for forældreløse børn, hiv/aids ramte, medicin, fødevarer og lignende behov.