’Aborter’ vidnede i kongressen

- De uskyldige børns blod råber til Herren. Men ingen af dem er glemt af Gud, sagde Gianna Jessen. Skærmprint.
– De uskyldige børns blod råber til Herren. Men ingen af dem er glemt af Gud, sagde Gianna Jessen. Skærmprint.

– Abortlægen ville have dræbt mig efter fødslen, sagde Gianna Jessen. Hun vidnede også om sin kristne tro.
– I stedet for at dø efter at være blevet brændt i 18 timer med saltvand i min mors mave blev jeg født levende på abortklinikken i Los Angeles i 1977, sagde Gianna Jessen.

Hun var den ene af to 38-årige kvinder, som vidnede mod Planned Parenthood klinikkerne i USA’ kongres den 9. september. De havde begge overlevet sene aborter og er nu engagerede i kampen mod abort.

Gianna fik lov at leve

– Min biologiske mor var syv en halv måned henne, da hun tog til Planned Parenthood. De rådede hende til at få en sen abort med saltvand, fortalte Gianna Jessen.
Hun fremviste et billede af en lille baby med frygtelige ’brandsår’ over hele kroppen. Hun fremviste også sin fødselsattest med teksten ’Født levende under saltvandsabort’.
”Gud ske lov var lægen ikke til stede. Hvis han havde været der, ville han have kvalt mig eller bare ladet mig ligge, så jeg kunne dø af mig selv. I stedet var der en sygeplejerske, som tilkaldte en ambulance, og jeg kom på hospitalet i fuld fart, selv om lægerne ikke troede, jeg ville overleve.
Men det gjorde jeg. Jeg fik senere diagnosen cerebral parese. Det skyldtes, at min hjerne ikke fik nok ilt, mens den gennemlevede aborten. Ingen forventede, at jeg nogensinde ville kunne holde mit hoved selv eller være i stand til at gå. Men jeg gør begge dele. Og cerebral parese er en stor gave for mig, sagde Gianna Jessen, som senere blev adopteret.

Tilgav sin mor

– Jeg har tilgivet min biologiske mor. Inden for et år efter min fødsel blev mit tilfælde brugt som bevis i en sag, hvor en abortlæge var blevet afsløret i færd med at kvæle et levende-født barn.
Margaret Sanger, som grundlagde Planned Parenthood, har sagt: “Det mest barmhjertige, en stor familie kan gøre mod dets spædbørn, er at slå dem ihjel” (Margaret Sanger, “Woman and the New Race”), sagde Gianna Jessen. Hun anklagede Planned Parenthood for det, de har gjort og stadig gør:
– Som nation skal vi stå til ansvar overfor Gud for vores apati og for mordet på over 50 millioner babyer i mors liv. Hvor mange børn er døde eller lemlæstede og har fået deres dele solgt af hensyn til vores ego, vores ønsker og vores promiskuitet, spurgte hun.

Hvis rettigheder?

– Hvis abort handler om kvinders rettigheder, hvad blev der så af mine? I siger altid: Hvis barnet er handicappet, er vi nødt til at afslutte graviditeten. Som om I kan afgøre, hvad andres liv er værd. Er mit liv mindre værd, fordi jeg har cerebral parese?
I har svigtet i jeres arrogance og grådighed. I har overset, at det ofte er fra de svageste, vi lærer visdom. Den mangler desværre i vores land i dag. Og det er både vores dårskab og vores skam, som gør os blinde for skønheden i forskelligheden.
Planned Parenthood manipulerer ved at bruge slogans som ’kvindens ret til at vælge’ bare for at fremme deres egne økonomiske interesser, sagde Gianna Jessen.
Hun mindede om Adolf Hitlers ord om massernes uvidenhed og deres store evne til at glemme. Han sagde også: ”Al effektiv propaganda skal begrænses til nogle få pointer, og man må hamre løs med disse slogans, indtil det sidste menneske i samfundet forstår det, du vil have ham til at forstå med dit slogan”.

Kvinders sundhed

– Vi hører tit, at hvis Planned Parenthood mister støtten, vil det gå ud over kvinders sundhed. Men det er absolut forkert. Der findes centre for gravide i hele landet, som tilbyder gratis og anonym hjælp til kvinder i krise. Man kan få vigtige undersøgelser.Vi er ikke et land uden muligheder!
Prøv ikke at fortælle mig, at det ikke er børn, det handler om. Det viser deres hjerteslag. Det samme gør ultrasound i 4-d. Jeg beviser det også selv, ligesom det bevises af det faktum, at PP sælger menneskelige organer for profit, sagde Gianna Jessen.

Mænd er skabt til ansvar

– Der skal både en mand og en kvinde til at skabe et barn. Og her vil jeg gerne sige til de mænd, der lytter: I blev skabt til storhed, ikke til passivitet. I blev født for at forsvare kvinder og børn. Ikke for at bruge os og derpå svigte os eller sidde uvirksomme, mens vi bliver udsat for overgreb. Jeg beder jer om at være modige.
Som konklusion vil jeg sige, at jeg lever udelukkende på grund af Jesu Kristi kraft. Det er i ham, at jeg lever, rører mig og eksisterer. Uden ham ville jeg ikke have noget som helst. Men med ham har jeg alt! sluttede den abort-overlevende sin tale til kongressen.