Israel udbetaler kompensation for skader på Brødunderets Kirke

Israel udbetaler kompensation for skader på Brødunderets Kirke
Israel udbetaler kompensation for skader på Brødunderets Kirke

Den katolske kirke ved Genezareth Sø, som tidligere i år blev offer for en påsat brand, får nu erstatning fra den jødiske stat. Gerningsmændene er nemlig jødiske ekstremister.
Ifølge CBNNews.com er Israels justistminister, Yehuda Weinstein, nu gået med til at kompensere for de skader for 2 millioner dollars, som skete, da unge jøder satte ild til taget og ødelagde dele af kirken indvendig.
I første omgang havde Israels skattemyndigheder afvist kompesation, fordi skaderne var forvoldt af jøder, som er imod kristne. Ifølge israelsk lov skal staten kun erstatte skader, der sker i forbindelse med den israelsk-arabiske konflikt. Men nu har Weinstein altså vurderet, at angrebet mod Brødunderets Kirke ’ideologisk set’ falder i samme kategori.