Skuespiller beskylder USAs abortklinikker for racisme

s10_Stacey_Dash– Jeres bundlinje kan ikke opveje blodet på jeres hænder, siger Stacey Dash, som anklager Planned Parenthood for at målrette kampagner mod USAs etniske minoriteter.
Skuespilleren, der bl.a. er kendt fra komedien ’Clueless’, er selv afro-amerikaner. Hun beskylder Planned Parenthood for at placere sine klinikker strategisk i de lavindkomst-områder, hvor de etniske minoriteter bor.
– Jeg bliver så træt af at høre Planned Parenthood og deres abort-allierede på venstrefløjen kalde sig fortalere for kvinder og minoriteter. Hvis I i Planned Parenthood virkelig går ind for de afroamerikanske samfund, skulle I stoppe med at gå efter de sorte kvinder og abortere vores børn. I skulle hellere hjælpe kvinder til at elske og tage sig af deres børn, uanset hvilke omstændigheder de lever under. Fortæl afroamerikanerne, at de har styrke og evner til at tage sig af deres børn i stedet for at dræbe dem i mors liv, skriver Dash i en blog på Patheos.com.
Hun understreger samtidig, at Planned Parenthood ikke har andre sundhedstilbud for kvinder end netop aborter. Og 79 procent af abortklinikkerne ligger strategisk i de fattigste ghettoer, fastslår Dash, der nu er ansat på Fox TV.