Ungt ’palæstinensisk offer’ behandles på jødisk hospital

s11_offerPalæstinensernes leder Mahmoud Abbas hævdede på tv, at ’Israel henrettede Ahmed’.

“Israel har med koldt blod henrettet barnet Ahmed, som de henretter andre børn i Jerusalem! sagde Mahmoud Abbas på tv den 14. oktober, mens han viste et billede af drengen. Men Ahmed får behandling på et israelsk hospital.

Den 13-årige Ahmed Mansara stak forleden to jøder med kniv. De er stadig i livsvare. Men han blev ikke henrettet, som Mahmoud Abbas sagde på live tv.

Video afslører Abbas’ løgn

I virkeligheden blev Ahmed Mansara såret, da han sammen med sin 15-årige fætter forsøgte at dræbe en 13-årig israelsk dreng udenfor en slikbutik. Den israelske dreng blev alvorligt såret og mistede en del blod.
Palæstinenserne har hele ugen hævdet, at Ahmed og hans fætter var uskyldige ofre for jødisk terror. Men den 15-årige fætter blev skudt og dræbt af politiet efter knivstikkeriet, mens Ahmed selv blev ramt af en bil.
Siden påkørslen er Ahmed blevet behandlet af de bedste jødiske kirurger på Hadassah Hospitalet.
Israelske aviser har haft billeder af Abbas med ordet ’løgner’ på forsiden efter offentliggørelsen af videooptagelser.
Nu har PLO så set sig nødsaget til at erstatte Abbas’ betegnelse ’henrettet’ med ’skudt’ i de engelske undertekster.

Opfordrer til vold

Mange palæstinensere bruger internettet til at opfordre til vold mod jøderne. Et af palæstinensernes mange fotos viser V-tegnet i form af to flænsende, dræbende knive. De sidste dage har palæstinensere dræbt 8 tilfældige jøder.
Teksten lyder: “Jøder, vi kommer snart. I vil få jeres rådne hoveder skåret af af kalifatets løver!”
Samtidig lyder en opfordring til ’alle muslimer, der bor på den såkaldte Vestbred: “Åh, I sønner på Vestbredden. I må ikke lade jøderne undslippe!” fortæller Moses Hansen, som netop har besøgt Israel.