700 unge delte liv og tro

Under weekendens Event var der tid til at dele tro og liv i små grupper.
Under weekendens Event var der tid til at dele tro og liv i små grupper.

IMUs ’Event’ er veloverstået med et rekordstort antal smågruppeledere, som ville dele liv og tro.

”Rigtig god stemning og et fantastisk fællesskab på Rosborg Gymnasium”. Det er konklusionen hos arrangørerne efter IMUs stævne Event, som fandt sted i Vejle i weekenden.

Nu er det jo ikke første gang, at IMU holder ungdomsstævne. Faktisk er det 35. gang, og i år havde et rekordstort antal smågruppeledere, nemlig 81, meldt sig på banen – klar til at dele liv og tro med ca. 700 unge.
Der manglede heller ikke praktiske hænder. 100 frivillige tog hånd om alt fra madlavning til toiletrengøring. Blandt de frivillige var også en del forældre, som på denne måde støttede op om deres unge – og som bonus fik mulighed for at opleve den gode stemning.
Nu ønsker IMU’s ledere at videreføre fællesskabet og stemingen til de lokale foreninger. Til dette arbejde blev der under Event samlet ikke mindre end 20.000 kr. ind, som nu kan bruges til aktiviteter, teenklubber og øvrige IMU-arrangementer.