Debat om truslen mod kristne på BogForum

Både ’De dræber kristne’ og ’Tro trodser ISIS’ er blevet uddelt til alle danske folketingsmedlemmer i september i år.
Både ’De dræber kristne’ og ’Tro trodser ISIS’ er blevet uddelt til alle danske folketingsmedlemmer i september i år.

Iben Thranholm og Massoud Fouroozandeh debatterer ISIS og forfølgelse af kristne på Bellascenen.

Det kristne forlag ProRex deltager i BogForum i BellaCentret den 6.-8. november. Der bliver sat særlig fokus på to nye udgivelser om ISIS’ forfølgelse af kristne under en debat om forfulgte kristne.

Det er fjerde år i træk, at ProRex Forlag er med på BogForum.
– Da BogForum for nogle år siden rykkede til BellaCentret, blev der plads til os, siger Christian Larsen, forlagets indehaver.
– Vi har med stor glæde deltaget hvert år siden da. Nogle betegner et forlag som vort som et nicheforlag. Det er vi måske også, hvis bøger ud fra en kristen vinkel er et nicheprodukt.

Tro på trods – på Scenen

I år satser forlaget på at komme længere ud med to af deres nyudgivelser ved at præsentere dem på BellaScenen.
– Vi brænder for det, vi laver, og lever i bedste velgående, forklarer forlagsredaktør Else Marie Larsen.
”Tro trodser ISIS” og ”De dræber kristne” er topaktuelle bøger om situationen i Mellemøsten, om forfølgelse af religiøse mindretal og deraf følgende vækst i de kristne kirker. De er skrevet af folk med insiderviden, der har levet i området og forsket i emnet. Det er bøger, der gør læseren klogere på den aktuelle situation.

’Truslen i vores baghave’

Journalist og forfatter Iben Thranholm vil medvirke på Bellascenen. Her vil hun tale med pastor Massoud Fouroozandeh, der selv er tidligere muslim, om tro på trods af forfølgelser. Det vil også handle om muligheden for at bevare kristendommen både i dens vugge (Mellemøsten) og i vores eget land.
De to forfattere og samfundsdebattører, Thranholm og Fouroozandeh, vil tale ud fra bøgerne ”Tro trodser ISIS” og ”De dræber kristne”. Det sker på Bellascenen fredag kl. 12.30.
Bagefter kan man få en snak med Iben Thranholm om bøgerne på ProRex Forlags stand C3-027, oplyser Else Marie Larsen.