Syrisk præst: ’Vis flygtninge jeres tro’

Kristne i Europa bør netop nu hjælpe ’islams ofre’, skriver en syrisk præst.

Lad folk som flygter fra muslimsk ekstremisme opleve kristen tro og næstekærlighed, lyder opfordringen fra en syrisk præst til de kristne i Europa.

Åbne Døre citerer fra et brev skrevet af en ’bebyrdet syrisk præst’:
– Skynd jer at tage hånd om flygtningene. Det gælder om at åbne øjnene, før det er for sent, skriver præsten til sine kolleger i den vestlige verden.

En gylden anledning

I brevet skriver præsten i forbindelse med de flygtningestrømme, som bevæger sig gennem Europa.
”I har en gylden anledning. Den kan I vælge at gribe – eller tabe.
Familier, der ankommer til jeres kyster, er nedbrudte, sårede og nødlidende. En varm velkomst kan måske ændre deres perspektiver og tillid på et øjeblik.
De flygter fra islams tyranni… De er hjernevasket med den fordom, at alle andre er fortabte. De fik aldrig lov til at tænke eller tvivle. Det hele kom ned fra Gud.

Et kærligt korstog

Nu er det tiden til at våge op til et nyt korstog, og denne gang med de rette våben. Brug bøn, tro, evangelisation, social hjælp og masser af kærlighed.
Muslimer er islams ofre… De behøver nogen til at åbne deres øjne og frigøre dem. I behøver ikke at sende missionærer mere. De står på jeres dørtrin. Opbyg relationer til dem, én familie ad gangen, ikke i store grupper.
Lad dem se kristendommens sande ansigt. Den kristendom, der demonstrerer Helligåndens kraft, ikke en kristendom af lunkne kirker. Den gamle ”vækkelseskristendoms” Europa, ikke ateismens Europa. Vor Herre er stadig på tronen.

Muslimsk flertal i Europa?

Undervurder ikke den lille procentdel, der nu kommer til jeres lande. De vil snart være i flertal. De behøver ikke at prædike islam. De behøver ikke at kæmpe. De fleste af jeres familier har ét barn og en hund. Deres familier har seks eller syv børn. Det er en strategi. Vær forsigtig.
Muslimer er ikke vore fjender. Skynd jer at tage hånd om dem, før de virkelig tager islam til sig.

Guds strategi

En dag vil historien vise, at Gud i sin visdom har sendt den sultne til jer, for at I skal give ham mad, den tørstige, for at I skal give ham noget at drikke, den fremmede, for at I skal byde ham ind, og den nøgne, for at I skal give ham tøj.
Hvordan vil I reagere? Nogen vil helt sikkert udnytte jer, men andre vil blive forelskede i jeres Gud.
I har en vidunderlig anledning. Jeg beder jer åbne øjnene, før det er for sent”, opfordrer den anonyme præst.