Fra nytår bliver Udfordringen en søndagsavis

Af Henri Nissen Ansvarshavende redaktør
Af Henri Nissen
Ansvarshavende redaktør

Livet på Udfordringen er aldrig kedeligt. Vi møder en endeløs række af udfordringer. Tekniske, økonomiske, praktiske, personlige, åndelige… Men, som Johannes skriver i sit 1. brev 5, 4, ”alt, hvad der er født af Gud, overvinder verden; og den sejr, som har overvundet verden, er vor tro.”

Udfordringen er som en humlebi, der egentlig ikke burde kunne flyve, men alligevel gør det. Og brændstoffet er tro.
Ind i mellem presses vi på økonomien, men så dukker der en ny mulighed op. For nylig hævede postvæsnet fx igen portoen. Vi besluttede derfor at flytte alle abonnenter over til Bladkompagniet, som er billigere. Men det viste sig, at vi kun kunne levere til alle læsere den samme dag ved at levere søndag morgen!
Selvfølgelig skal Udfordringen da være en søndagsavis. Det har blot ikke været muligt før. Men nu kan vi ovenikøbet spare en kvart million på det! Derfor begynder vi fra nytår på et spændende nyt kapitel i Udfordringens historie. Den 10. januar vil du få din avis leveret i postkassen kl. 7 søndag morgen!
Så kan du læse søndagens tekst og trosstyrkende artikler, mens du spiser dine rundstykker og holder helligdag. Kirkerne kan også få avisen leveret søndag morgen.
Måske vil Kristeligt Dagblads læsere, som savner en kirkelig avis om søndagen, supplere med Søndags-Udfordringen?
Har du gode idéer til Udfordringen om søndagen, så skriv endelig til os på redaktion@udfordringen.dk.

Den store juleavis (fra uge 49) er pakket ind i et 4-siders omslag i denne uge. Folk glemte at bestille, og flere kom til efter fristen, så vi løb hurtigt tør med de første 30.000 aviser.
Juleavisen er ændret en smule, men lige så velegnet til at give videre. Og nu har du jo to aviser (fra uge 49+51).
Nytårsnummeret (uge 53) udkommer den 30. december.
Der kommer ikke avis juleaften den 24.12.
Tak for din trofasthed overfor vores fælles sag. Udfordringen er jo ikke en forretning, men et fælles kamporgan for levende kristendom. Glæd dig til et spændende nyt år, hvor vi ganske vist ikke aner, hvad der vil ske. Men hvor du véd, at du aldrig vil stå alene. Vi er sammen – og Han er der.
Glædelig Jul!