Puslespil – lige til at tage med

s20_puslespil”Tag mig med”-bøgerne er aktivitetsbøger for de 3-6-årige med 4 puslespil og en bibelfortælling.

Bøgerne har en smart hank, den kan bæres i, og indeholder fire puslespil med 16 brikker. Mens den voksne læser historien højt, kan barnet lægge puslespillet. De to bøger handler begge om nogle af de mirakler, Jesus gjorde, da han levede på jorden:

Da Jesus gjorde en mand helt rask: Jesus gjorde mange mennesker raske. Han kunne gøre dem raske udenpå – hvis de for eksempel var blinde eller døve. Og han kunne gøre dem raske indeni – når han tilgav dem alt det, de havde gjort forkert. Det var der ingen andre, der kunne. Sådan gjorde han engang en mand helt rask. Både udenpå og indeni.

Da Jesus standsede stormen:
Jesus havde 12 disciple, som fulgte med ham overalt, hvor han gik. Engang da de sejlede på søen, fik de sig en stor forskrækkelse. Først var de bange for at drukne. Så gjorde Jesus noget, som de slet ikke kunne forstå.

Bøgerne er i kraftigt pap og koster 99,95 kr. De er udgivet af Forlagsgruppen Lohse.