Borgmester besøger kirke til bedeuge-arrangement

s5_borgmester Pedersen– Borgmesteren sagde straks ja, da vi inviterede ham til at fortælle om udfordringer i kommunen, fortæller præst Mads Peter Kruse fra Kolding Valgmenighed.

”Jeg glæder mig til onsdag den 13. kl 19:30! Evangelisk Alliance – Danmark giver os anledningen til at mødes på tværs af kirker for at bede sammen. Koldings borgmester har sagt ja til at komme og fortælle om de udfordringer vi som kirke kan bede for. DEL, DEL, DEL!!!”, skriver Jonas Bock Nielsen fra Kolding Valgmenighed.

– Borgmesteren var meget positiv og sagde straks ja, da vi inviterede ham til Evangelisk Alliances Bedeuge. Han skal fortælle om behov og udfordringer i 10 minutter. Det bliver så baggrunden for forbønnen bagefter, fortæller præst i Kolding Valgmenighed, Mads Peter Kruse.

Sendt til verden

– Det er kirkens formål at være sendt til verden. Det gælder også Kolding for os her, understreger præsten.
Han oplyser, at der vil være forskellige forbønsstationer under arrangementet den 13. januar. På en af stationerne kan man fx bede for flygtninge, og på en anden kan man bede for Evangelisk Alliances indsamlingsprojekt til fordel for arbejdet blandt flygtningebørn i Athen.
Der vil også være to stationer med mulighed for personlig forbøn samt en bønnevandring til centrale steder i Kolding.

Aktiv på flygtningecenteret

– Vi besøgte flygtningecenteret i Vonsild 1. juledag om morgenen. Her bor der 160 syrere. Der er både voksne og mange børn. Vi var 34, som tog ud til dem med en masse muffins og julehjerter med et billede af en julekrybbe. Der var også teksten ”Jesus elsker dig” på engelsk og arabisk, fortæller Mads Peter Kruse.
Han tilføjer, at muslimerne var meget glade for besøget. En stor familie havde inviteret på kaffe, og præstefruen fik et stort knus af moderen i familien.
Bedemødet i Kolding Valgmenighed den 13. januar vil være på de unges præsmisser. Der vil være indledning ved Jesper Kure, som er præst i pinsemenigheden KirkeiByen.