Myanmar tog imod Jesus

Den norske evangelist Rune Edvardsen fra Troens Bevis prædikede i storbyen Yangon. Fotos: Troens Bevis.
Den norske evangelist Rune Edvardsen fra Troens Bevis prædikede i storbyen Yangon. Fotos: Troens Bevis.

Troens Bevis så store resultater i det land, der for bare fire år siden var lukket for evangeliet.

Af Natalie Edvardsen

Sidst i november 2015 startede Troens Bevis en missionskampagne for tusindvis af mennesker i storbyen Yangon i Myanmar. I løbet af den tredages kampagne tog ikke mindre end 6.000 mennesker imod indbydelsen til at give deres liv til Jesus.

– Rigtig mange af dem var unge. Det er næsten lige så mange mennesker som i hele Kvinesdal kommune, fortæller evangelist Rune Edvardsen.

Miraklet i Yangon

Op mod 20. 000 mennesker var samlet den sidste aften i Yangon. Det er aldrig sket før. Folket oplevede det som et mirakel.
Flere af landets mest kendte artister stod sammen med Rune Edvardsen og bandet for at ophøje Jesus midt i dette buddhistiske land.
– Det at se folkehavet, som rækker sine hænder op, når jeg udfordrer dem til at vælge Jesus, er enormt stærkt.
Jeg har holdt mange missionskampagner i flere verdensdele, og det er lige specielt hver gang.
Men det er jo specielt at vide, at det, vi nu gør, var forbudt for bare 3 til 4 år siden, siger Edvardsen, som er både taknemlig og glad efter kampagnen i Myanmar.
– Det, som nu mangler at blive gjort, er det vigtige opfølgningsarbejde. Her starter vi med at støtte flere indfødte evangelister, som skal plante nye menigheder og følge op på de nye troende, slutter Rune Edvardsen.
Fra 12.-25. januar 2016 holder Rune Edvardsen sammen med bl.a. pastor Frank Erlandsen fra pinsemenigheden Betel i Trondheim og Troens Bevis’ medarbejder, Kai Johansen, kampagner i Indien.