Farlige religiøse buskaber på helsemessen i Gram

s17_tarotkort
Ole Skjerbæk Madsen bruger i sin bog ”Visdomsbilleder” tarotkort til at forklare den kristne visdom. Men de oprindelige tarotkort blev fremstillet af en ledende satanist i 1900-tallet, fortæller Andreas Sloth-Henriksen. Han mener ikke, man kan blande tingene.

Er Christfullness ikke forklædt yoga og hinduisme? Okkultisme åbner ladeporte for den dæmoniske verden, mener Andreas Sloth-Henriksen.

”Jeg forstår det ikke… Og jeg bliver SÅ ked af det”, skriver Andreas Sloth-Henriksen på Facebook efter at have oplevet religionsblanderi på helsemessen på Gram Slot sidste weekend.

På helsemessen i Gram deltog ikke færre end 1650 mennesker og 86 udstillere, skriver JydskeVestkysten.
Et særligt trækplaster var den norske prinsesse Märtha Louise og hendes kollega Elisabeth Nordeng, som fortalte om deres forhold til engle. Prinsessens budskab er, at mennesker kan kontakte Guds engle og få budskaber fra dem. Men det er et bedrag, skriver Martin Nissen i et indlæg i Haderslev Lokalavis.

Bedraget af ”engle”

Martin Nissen advarer om, at mennesker kan få kontakt med dæmoner, der udgiver sig som lysets engle.
”…disse dæmoner bliver ikke gode dæmoner, fordi de bliver præsenteret af en prinsesse. Jeg håber da ikke, at danskerne lader sig bedrage af en prisesse, som er bedraget.
Ja, engle og dæmoner findes. Gud og Satan findes. Men hvorfor ikke søge Gud, som giver liv og kærlighed og tilgivelse gennem omvendelse og tro på Jesus Kristus?” skriver Martin Nissen og slutter sit indlæg med at pege på Jesus Kristus som Vejen, Sandheden og Livet.

Hinduistisk inspiration

Andreas Sloth-Henriksen er skeptisk overfor den folkekirkelige Ole Skjærbæk Madsens såkaldte “Christfullness”, som er en kristen udgave af det hinduistiske “Mindfullness” (en gren af yoga).
På den stand, Andreas Sloth-Henriksen havde med tilbud om forbøn, fik de besøg af en mand, som var begyndt med at meditere i den såkaldte “Kristus-energi” via “Christfullness”.
”Derfor måtte vi ikke bede for ham eller velsigne ham, for nu var han i balance med sig selv og var lykkelig – derfor skulle han heller ikke åbne sin Bibel eller vide mere om Jesus, for det var lige meget, når nu han kunne dyrke “Kristus-energien”, fortæller Andreas Sloth-Henriksen.

Buddhistisk Klang-massage

På helsemessen kunne man bl.a. modtage Klang-massage, hvor man slår på nogle skåle over kroppen i en bestemt rytme. Klangskålene stammer fra den buddhistiske kultur fra Himalaya. Tibetanerne fortæller, at skålene egentligt kun blev brugt til opbevaring og ofring af mad til Buddha!
Men disse ting kan let lede folk væk fra det rene evangeliuem, hvor Jesus Kristus er den eneste vej til frelse, mener Andreas Sloth-Henriksen og advarer samtidig mod brug af Tarotkort, selv om det sker i Jesu navn.
– “Mesteren Kristus” og “Mesteren Jesus” i healerkredse er dæmoner på samme måde som fx. Reiki – det har INTET med Jesus Kristus (Messias) at gøre, understreger han.

Okkulte tarotkort

Andreas Sloth-Henriksen beskriver de tarotkort, som blev fremstillet af Aleister Crowley.
”Ser du på tarotkortene på billedet, kan du endda se, de er designet af “Aleister Crowley”, som var en af de ledende skikkelser inden for 1900-tallets satanisme og okkultisme, og som faktisk omtalte sig selv som “Dyret 666”. Han var bla. også ophavsmand for den sataniske bibel …. så hvor mon inspirationen til kortene kommer fra..?
…det åndelige aspekt i den her okkulte verden åbner ikke bare små døre i den åndelige dæmoniske verden, det åbner ladeporte”, advarer Andreas Sloth-Henriksen i sit indlæg på Facebook efter helsemessen.