KFS’ general bliver forstander på Indre Missions Højskole

SONY DSCArbejdet på højskolen vil være som en fortsættelse af arbejdet blandt studerende, mener den kommende forstander.

Unge har brug for en pause for at lære Gud bedre at kende, mener Robert Bladt, som skal være forstander på Indre Missions Bibelskole i Børkop fra 1. august 2016.

Robert Bladt (45) er nu generalsekretær i Kristeligt Forbund for Studerende (KFS). Han er præst, cand.theol. og har MA i kristendom.
Robert Bladt er gift med Dorte. Sammen har de fire børn mellem 13 og 20 år og bor i Ødsted ved Vejle.

Erfaren forkynder

Robert Bladt har siden 2008 været generalsekretær i KFS. Før den tid var han valgmenighedspræst i Fjellerup og forlagsredaktør ved Lohses forlag i Fredericia.
– Når bestyrelsen har valgt Robert Bladt som forstander for Børkop Højskole, er det blandt andet, fordi han har en god og fagligt relevant uddannelse bag sig. Han har mange personlige kompetencer og opnået stor erfaring, som vi forventer at kunne få glæde af på Børkop Højskole siger formand for bestyrelsen, Per Søgaard. Han uddyber:
” Robert Bladt er en erfaren forkynder og formidler af den kristne tro og evangeliet både mundtligt og skriftligt – ikke mindst for målgruppen unge.
Han evner at skabe resultater gennem et frugtbart samarbejde og dialog med sine medarbejdere, bestyrelser og bagland. Robert er vedholdende og målrettet, og vi glæder os derfor rigtig meget til med ham som forstander – og i tæt samarbejde med skolens medarbejdere, bestyrelse og bagland at drive skolen i hverdagen, men også at sætte retning og udvikle Børkop Højskoles fremtid”.

En pause sammen med Gud og Bibelen

Robert Bladt udtaler, i anledning af udnævnelsen til forstanderstillingen:
– Jeg glæder mig til at indgå i teamet på Børkop Højskole. I KFS har vi arbejdet benhårdt på at skabe plads på studiestederne til samtalen om Gud og tro, det, der giver livet mening, betydning og værdi. Det er denne indsats, jeg nu får mulighed for at fortsætte gennem Børkop Højskole.
Et højskoleophold er en unik mulighed for at fokusere på de store, eksistentielle spørgsmål og få lyst til og mod på at forholde sig til dem. Som bibelskole har Børkop Højskole enestående forudsætninger for at bidrage til denne proces.
Jeg brænder for Børkop Højskoles formål om at give unge en pause for at lære Gud bedre at kende gennem Bibelen, udfordre sig selv gennem spændende linjefag og få stærke venskaber for livet, siger den kommende forstander.