65.000 til børnehjem i Indien

På årsmødet for missionsorganisationen Aktiv Mission i Hillerød den 12.-13. marts overrakte to studerende, Anna Hoyng Alstrup og Nathalie Bach, en check på 65.036 til Victor Johns børnehjem i Indien.
På årsmødet for missionsorganisationen Aktiv Mission i Hillerød den 12.-13. marts overrakte to studerende, Anna Hoyng Alstrup og Nathalie Bach, en check på 65.036 til Victor Johns børnehjem i Indien.

Mange millioner børn i Indien har brug for skolegang og kærlighed.

”Alle børn har krav på kærlighed og omsorg”, siger indiske Victor John, som var med på årsmødet i Aktiv Mission sidste weekend.

To studerende havde indsamlet 65.386 kroner til Victor Johns arbejde blandt børn i Indien.
– Der er mellem 25 og 30 millioner forsvundne børn i Indien. De skal reddes, rehabiliteres og genforenes med deres familier, siger Victor John.
Anna Hoyng Alstrup og Nathalie Bach, som overrakte checken på 65.036 kroner, har selv besøgt Indien.

Jernbanebørn

Victor John står bag indiske ASSI, der er paraply for 150.000 husmenigheder.
Men det er børnene, der ligger Victor Johns hjerte nærmest. Hjemløse børn, der lever på gaden, på banegårde og jernbanesveller, og som bliver bortført og misbrugt som tiggerslaver.
ASSI tager sig af 3.000 børn og giver mange af dem en fremtid på børnehjem og i skole. ASSI støttes også af missionsorganistionen Aktiv Mission.

Læringscentre

Gennem såkaldte læringscentre får Victor Johns medarbejdere adgang til landsbyerne. Her lærer befolkningen menneskerettigheder og forskellige færdigheder.
– Du kan ikke gå ind i en indisk landsby med Bibelen under armen, for så vil du blive dræbt eller jaget bort. Derfor fik jeg en vision om at oprette læringscentre. Læring er et vidt begreb, og frelse betyder jo helbredelse af ånd, sjæl og legeme. Frelse er også at hele svære menneskelige relationer gennem tilgivelse.
Og læringscentrene virker. Efter at have oprettet låne-sparegrupper i en landsby, fik en præst startet 15 husmenigheder på to år, fortæller Victor John.
Ud over Victor Johns arbejde i Indien støtter Aktiv Mission rockgruppen Drusjkis koncerter og hjælpearbejde i russiske fængsler, Gospel Mission til 1.000 sangere og 60 gospelkor i Polen, masser af kristne børneklubber i Albanien, og satellit-TV-stationen SAT-7, der sender kristne og sociale programmer til hele Mellemøsten og Nordafrika.
Gaveindtægterne til Aktiv Mission steg i 2015, så missionsorganisationen kunne sende flere penge til de mange projekter rundt om i verden.